Som kunde hos os må du gerne have høje forventninger.
Vi har det faktisk bedst, hvis det er sådan!
Vi arbejder ud fra devisen om at friske råvarer, hjemmelavede produkter, høj kvalitet og ikke mindst fokus, bidrager til de bedste og mest velsmagende resultater.
Vi brænder for at lave dejlig mad med udgangspunkt i dig og dine kollegers behov.
Vi respekterer vores kunders præferencer og forskelligheder, og vi justerer gerne buffeten, så I bliver tilfredse.
Er vores kunder ikke tilfredse - er vi heller ikke en succes!
Det har i mange år været et faktum, at vi holder væsentligt længere på vores kunder end den typiske kollega i markedet.
Det er vi naturligvis stolte af og taknemmelige for.
MEN tro ikke at det er en sovepude!
Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og metoder.
Og vi holder fokus på at ansætte dygtige veluddannede medarbejdere, så smagen og kvaliteten hele tiden kommer i første række.
Vores kokke kommer fra nogle af landets bedste restauranter og elsker udfordringen med at lave ny mad hver dag, tilberede retterne fra bunden uden industriens snyd samt bruge gode råvarer - og have fri om aftenen.
Vi synes, at vores dygtige kokke skal holde sig i køkkenet og koncentrere sig om at lave god mad - så dem hører du ikke meget til!
Vi mener nemlig ikke, at man kan lave god mad og håndtere kunder samtidig.
Til gengæld har vi samlet et velkvalificeret team på kontoret. De kan ikke lave mad - og det skal de heller ikke!
De er fokuserede på, at levere den bedste service til dig. Hverken mere eller mindre. Nøgleordene er fleksibilitet, personlig interesse og dag-til-dag service.
Vi glæder os til at servicere dig og dine kollegaer!
Vi tror på at fokus bringer højere kvalitet.
Vi har derfor valgt kun at have følgende produkter:
I mere end 10 år har vi specialiseret os i firmafrokost, mad til møder og receptioner.
Gastronomiet betyder "Gastronomisk Akademi".
Vores ambition er at:
"Bidrage til at højne den gastronomiske kvalitet af den mad, der serveres i danske virksomheder".
Med udgangspunkt i dette, har vi fra starten tilstræbt at lave mad af høj kvalitet. For os betyder det, at vi:
Siden 2007 har vi boet i velindrettede lokaler i Glostrup.
Dejlige lokaler som bidrager væsentligt til den kvalitet og fødevaresikkerhed, vores kunder nyder godt af hver dag.
Her kan vi, som nogle af de eneste i branchen, holde fadene på køl lige indtil de sendes ud af døren, holde alle råvarer adskilt og opbevare dem ved de rette temperaturer og ikke mindst have et rigtigt hyggeligt og velorganiseret arbejdsmiljø, som giver glade medarbejdere.
For glade kokke laver god mad!
I årene fra 2004 til 2008 løb vi ud over stepperne som en lille Gazelle og var stolte af det. Faktisk må vi indrømme, at vi løb lidt i alle retninger!
I 2008 fik vi, som så mange andre virksomheder, lejlighed til at stoppe op og tænke os lidt om - og det var godt!
Siden da har vi besluttet, at vi kun vækster langsomt - der skal nemlig være tid til at gøre tingene ordentligt og holde kvaliteten høj!
Så det har vi gjort lige siden, med stor succes.
Et af de områder hvor vi positivt har mærket, at danskerne stiller større krav til deres mad end tidligere, er på vores bespisning til møder.
Vores produkter, som er udviklet af kokke med baggrund fra stjerne-restauranter, er mere populære end nogensinde før og det er jo herligt.
Frem til 2014 reserverede vi disse produkter til vores firmafrokostkunder, men efter stort pres, har vi fra 2014 gjort produkterne tilgængelige for andre kunder.
Hvis du ikke har set produkterne, kan du opleve dem her.
Når man står stille, så risikerer man at falde i staver.
Det har vi bestemt ikke tænkt os at gøre!
Vi arbejder på en række spændende tiltag, som allesammen støtter op omkring den vision, det hele begyndte med. Men selv om vi arbejder videre, betyder det ikke, at vi glemmer det vi er gode til.
Hver dag holder vi fokus på den gode smag og den høje kvalitet til glæde for dig og dine kolleger!